Rendelőnk

Rendelőnk

Az ÁNTSZ-engedéllyel működő gyógytornarendelő jól felszerelt: tornamatracok, kispárnák biztosítják a kényelmes elhelyezkedést, a különféle tornaszerek pedig lehetővé teszik a tornagyakorlatok változatosságát. Nyáron légkondicionáló működik. Két WC és zuhanyozó áll a vendégek rendelkezésére.

 

Alkalmazott módszereink:

A foglalkozásokat minden esetben jól képzett, főiskolát végzett gyógytornászok vezetik a legkorszerűbb módszereket alkalmazva. Az egyéni kezeléseknél a hagyományos gyógytornán kívül lehetőség van manuálterápiás kezelésre, a McKenzie-módszer elsajátítására és a FemiScan biofeedback kezelés alkalmazására.

Az egyéni fizioterápiás vizsgálat és kezelés előtt telefonos időegyeztetést kérünk!

Együttműködünk:

A Dimenzió, Évgyűrűk, Quaestor, MKB, K&H, Medicina, Allianz, OTP, Budai, Generalli, Tempo, AXA, Vitamin egészségpénztárakkal, valamint igény esetén a továbbiakban szerződést kötünk, a tagok kérésére számlát állítunk ki számukra.

 

Elérhetőségünk:

A gyógytornarendelő a Kálvin tér közelében, a Baross utca-Szentkirályi utca sarkán lévő bérház első emeletén található. A ház előtt áll meg a 9-es busz, a Kálvin téren a 47-es, 49-es villamos és a 3-as metró. A másik irányban a József körút felé, a 4-es, 6-os villamos megállója kb. öt perces sétával érhető el. A délutáni órákban már a gépkocsiparkolás is megoldható, temészetesen fizető parkolókban.

Rendelő: 06-1/267-4885
Tápainé Bajnai Márta: 06-20/351-5342
Csáki Enikő: 06-70/318-3858