A gátizomtorna egyéni betanítása

2014. március 15. szombat
Cikk küldése Cikk nyomtatása

A kismedencét alátámasztó gátizmok gyengesége gyakran okoz vizelet- és széklettartási nehézségeket, méhsüllyedést, aranyeres panaszokat, sőt hüvelytágasságot és így szexuális problémákat is. Ezek a belső izmok rendszeresen végzett és helyesen kivitelezett tornával megerősíthetőek! 

A gátizom torna betanítása 4 találkozás alkalmával történik. az első találkozáskor, a panaszok és tünetek alapos kikérdezése után, az izmok erejének vizsgálata következik.Ezek után a páciensek megtanulják a gátizomzat helyes, tudatos, akaratlagos mozgatását és elsajátítják a hatékony tornagyakorlatokat.A torna rendszeres végzésével, a tréninggel az izom ( bármilyen életkorban ) megerősíthető és ennek hatására a panaszok javulni fognak. A tréningre havonta kell jönni, amikor írásban egyre nehezebb, egyre több, otthon végzendő gyakorlatot kapnak. A torna eredményességét műszeres vizsgálattal igazoljuk az első és az utolsó találkozáskor az izom erejét, NOKIA számítógépes programmal mérjük! A torna elsajátítását, a medencefenék izom edzését a terhesség idején nem javasoljuk, a kismamákat szülés után várjuk szeretettel! 

Hétfő és péntek délelőtt vannak az egyéni kezelések, de előzetes telefonos jelentkezéskor az időpontot egyeztetni kell! A 4 találkozás és a két mérés ára 40 000 Ft.- melyet az első alkalommal kérek.


Tápainé Bajnay Márta, tel.: 06-20/351-5342.