Sportrehabilitáció/futósérülések megelőzése és kezelése

  • Fájdalmaid vannak futás közben?
  • Azt szeretnéd, hogy később se legyenek?
  • Vagy egyszerűen csak jobb eredményeket szeretnél?

Lehetsz kezdő futó vagy élsportoló,
fordulj hozzánk bizalommal, hogy
megkeressük problémád valódi okát
és megtaláljuk a megoldást.

 

 

Testing
Futásodról felvételt készítünk a szabadban A videókból nyert képek alapján számítógépen elemezzük a mozgásmintákat, futótechnikádat, testtartásodat és a futás különböző fázisai során történő izomműködést. A stúdióban felmérjük a test statikáját, funkcionális és izomteszteket végzünk.

 

 

Therapy
A felmérések eredményeit összesítjük és megpróbáljuk megkeresni a panaszokat kiváltó valódi okot. A ,,gyenge láncszemek” megtalálását követően összeállítjuk a számodra legmegfelelőbb kezelési vagy prevenciós tervet. Az esetleges statikai eltéréseket, izom - és izületi diszfunkciókat különböző manuálterápiás technikákkal állítjuk helyre.

 

 

Training
A kezelési tervben szereplő gyógytorna és funkcionális erősítő gyakorlatokat 3-6 alkalommal, 30 perces találkozók során megtanítjuk. Tanácsot adunk futótechnikád javításában és lehetőséget biztosítunk ilyen célú speciális edzés végzésére. Segítünk a megfelelő futócipő kiválasztásában és igény esetén orvosi hátteret biztosítunk az esetleges ortopédiai vagy orthetikai korrekcióra.

 

 

 

 

 

 

További részletekért látogasson el a RUNFORMERS weboldalára: http://runformers.com/